Cu opțiunea

cu opțiunea

Cont Microsoft Microsoft Store Mai multe Mai puțin Dacă întâmpinați probleme la modificarea opțiunilor de plată pentru contul Microsoft, iată câteva răspunsuri la problemele comune care pot apărea atunci când modificați o metodă de plată.

ukrainsk valută forex

Pentru mai multe informații, consultați cum se modifică metoda și opțiunile de plată pentru abonamentul Microsoft. Primesc un mesaj să contactez asistența atunci când încerc să elimin o opțiune de plată Este posibil să aveți un Sold scadent trecut datorat pentru un abonament Microsoft.

fără depozite în opțiuni binare

Obțineți informații despre plata unui abonament Microsoft trecut scadent. Nu îmi pot adăuga contul PayPal Puteți utiliza doar conturi PayPal care au un card de credit sau cont bancar confirmat ca o sursă de fonduri. Pentru a utiliza PayPal cu contul Microsoft, asigurați-vă că contul dumneavoastră PayPal utilizează o sursă de finanțare acceptată.

depozit de opțiuni binare de la 30

Vreau să îmi schimb metoda de plată pentru un abonament Microsoft de la terți Dacă ați cumpărat un abonament Microsoft prin intermediul unui retailer terț, consultați Gestionarea cu opțiunea microsoft achiziționat prin intermediul unei terțe părți. Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

portofele cripto android

Extindeți-vă competențele.

Similarmateriale