Monitorizarea opțiunilor, Aveți nevoie de mai mult ajutor?

monitorizarea opțiunilor

Vocea Romilor: Monitorizarea pe 4 domenii - Educația, Sănătatea, Munca și Mediatorul Comunitar

Iată cum puteți consulta datele privind performanța din pagina Rapoarte predefinite: selectați campania pentru Cumpărături Google sau grupul de anunțuri despre care doriți să aflați detalii; dați clic pe pictograma de raportare din partea de sus a paginii și selectați Rapoarte predefinite anterior, Dimensiuni ; din meniul drop-down, selectați Cumpărături Google, apoi alegeți atributul pe care doriți să îl monitorizarea opțiunilor pentru a sorta datele privind performanța: categoria, tipul de produs, codul articolului, marca, codul Google Merchant Center sau codul magazinului.

Repetați acest pas pentru fiecare coloană pe care doriți să o adăugați; dați clic pe Adăugați pentru a selecta coloanele pe care doriți să le vedeți; pentru a elimina o coloană din raport, dați clic pe X lângă numele coloanei pe care doriți să o eliminați; pentru a salva setările raportului, dați clic pe Salvați ca.

 • Monitorizarea somnului cu Apple Watch Folosind aplicația Somn pe Apple Watch, puteți crea programe pentru ora de culcare care vă ajută să vă atingeți obiectivele de somn.
 • Edit on GitHub Monitorizarea la distanţă ¶ AndroidAPS oferă mai multe opțiuni pentru monitorizarea la distanță a copiilor și, de asemenea, permite trimiterea de comenzi la distanță.
 • Despre monitorizarea aplicaţiilor
 • Cât este un satoshi astăzi
 • Acesta detectează când adormi și când te trezești și colectează datele pentru o analiză mai aprofundată în serviciul web și aplicația Polar Flow.
 • Cum să crești bitcoin

Din pagina Rapoarte predefinite puteți descărca rapoarte de performanță care nu se pot modifica. Folosiți segmente dacă doriți să afișați datele împărțite pe rânduri pe baza opțiunilor care vă interesează cel mai mult, cum ar fi ziua săptămânii, tipul de clic sau dispozitivul.

Monitorizarea și optimizarea campaniilor de Cumpărături Google

Rețineți că nu puteți segmenta procentajul de afișări, valoarea CTR pentru analiza comparativă și suma CPC pentru analiza comparativă în funcție de dispozitiv sau de tipul de clic. Iată cum puteți descărca un raport care nu se poate modifica din pagina Rapoarte predefinite anterior, Dimensiuni : din pagina Rapoarte predefinite anterior, Dimensiuniasigurați-vă că tabelul afișează monitorizarea opțiunilor informațiile pe care vreți să le vedeți. Apoi, dați clic pe butonul de descărcare.

 1. Anulare Monitorizarea somnului pe Apple Watch și folosirea aplicației Somn pe iPhone Creează programe de somn personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de somn și pentru a-ți îmbunătăți starea generală de sănătate.
 2. Cum să câștigi 0 01 bitcoin pe zi
 3. Care este tranzacționarea automată în valută
 4. Monitorizarea și optimizarea campaniilor de Cumpărături Google - Google Ads Ajutor
 5. Cum să faci bani uriași
 6. Despre monitorizarea utilizării dispozitivului Cu monitorizarea utilizării dispozitivului, puteți urmări și limita timpul petrecut de copiii dvs.
 7. Polar M Manualul de utilizare |Monitorizarea somnului
 8. Monitorizarea la distanţă — AndroidAPS documentation

Sfat Puteți să segmentați datele privind performanța și la nivel de campanie sau de grup de anunțuri, astfel încât să comparați traficul din Rețeaua de căutare Google și de la partenerii monitorizarea opțiunilor Rețeaua de căutare Google.

Accesați pagina Campanii sau Grupuri de anunțuri, dați clic pe meniul drop-down Segmentați și selectați Rețea cu parteneri în rețeaua de căutare.

cont bonus bitcoin gratuit

Aceste informații vă pot ajuta să luați decizii strategice cu privire la licitare și buget, permițându-vă să aflați care sunt elementele eficiente monitorizarea opțiunilor ce oportunități de sporire a performanței pierdeți. Aceste date sunt disponibile din octombrie până în prezent.

semnale de la opțiuni binare

Utilizați Simulatorul de sume licitate Doriți să majorați sau să reduceți sumele licitate, dar nu știți cum va afecta această măsură performanțele? Simulatorul de sume licitate vă poate ajuta să obțineți o perspectivă clară a influenței sumelor licitate la nivelul grupului de produse asupra traficului și conversiilor.

fără cont de opțiuni de depunere

Acesta vă poate arăta ce rezultate publicitare ați fi putut înregistra în ultimele șapte zile dacă ați fi setat alte sume licitate.

Similarmateriale