Opțiunea gp. Account Options

opțiunea gp go sub achiziționarea opțiunii

Opţiunile meniului setare Elementul Date de locaţie din meniul setare conţine opţiunile enumerate mai jos. Poziţie: latitudine, longitudine, altitudine și ora universală coordonată UTC curente.

opțiunea gp acasă muncă de etichete

Activare Temporizator standby activat. Temporizatorul se opreşte automat dacă nu sunt efectuate operaţii pe perioada de timp specificată în setarea personalizată c2 Temporizator standby, 0 Temporizator standbyreducând consumul acumulatorului.

opțiunea gp algoritmi opțiuni binare

Dacă este conectat un dispozitiv GP-1 sau GP-1A, acesta va rămâne activ pentru o perioadă setată după ce temporizatorul se oprește; pentru a acorda aparatului foto timpul necesar să achiziţioneze date de locaţie, întârzierea este prelungită cu până la un minut după ce exponometrele sunt activate sau aparatul foto este pornit.

Dezactivare Temporizator standby dezactivat, asigurând înregistrarea neîntreruptă a datelor de locaţie.

opțiunea gp cum să faci bani pentru a construi un site web

Pictograma o Starea conectării este indicată de pictograma o: o static : Au fost recepţionate date de locaţie. Fotografiile făcute în timp ce pictograma clipeşte nu includ date de locaţie. Fotografiile făcute opțiunea gp pictograma o nu este afişată nu includ date de locaţie.

opțiunea gp semnalele de opțiuni binare recomandă

Similarmateriale