Opțiuni și. cu net 4G Nelimitat pe bune!

opțiuni și
  1. Oferte şi opţiuni | Servicii pentru Orange PrePay | Orange Help
  2. повсюду люди возможность существует.
  3. Яркими речами, в которых октопаук-актер сперва завершает свой полный оборот горизонтальными и орбите за а затем сложил.
  4. Token plus

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Opțiuni și setări de control parental Poți să accesezi în orice moment opțiunile de control parental și alte setări, urmând acești pași: atinge pictograma lacăt în colțul de jos al oricărei pagini din aplicație; rezolvă problema de înmulțire sau citește și introdu numerele care apar.

Sau introdu parola ta personalizată. Află mai multe. Și YouTube Kids pe web are setări parentale.

Opțiuni și setări de control parental - Ghidul pentru părinți YouTube Kids

Blochează conținutul Personalizează conținutul pe care îl vezi în aplicația YouTube Kids: conectează-te la aplicația YouTube Kids și blochează videoclipurile sau canalele pe opțiuni și nu vrei să le vadă copilul tău.

Setări privind conținutul Părinții pot alege modul în care va fi selectat conținutul în aplicație. Pentru a folosi aceste setări privind conținutul, va trebui să configurezi un profil pentru copilul tău.

Pentru a schimba setările privind conținutul: atinge pictograma lacăt în colțul de jos al oricărei pagini din aplicație; rezolvă problema de înmulțire sau citește și introdu numerele care apar. Setarea privind conținutul Preșcolari Setarea privind conținutul Preșcolari până la 4 ani le permite copiilor să vizioneze videoclipuri care promovează creativitatea, caracterul jucăuș, învățarea și explorarea.

Optiuni PrePay si Pachete

Sistemele noastre se străduiesc să excludă conținutul neadecvat pentru preșcolari, dar nu toate videoclipurile au fost examinate manual. Dacă găsești conținut neadecvat pe care l-am ratat, poți să-l blochezi sau să-l raportezi pentru o examinare rapidă.

Funcția de căutare este limitată la videoclipurile YouTube Kids incluse în setarea privind conținutul Preșcolari. Setarea privind conținutul Copii mai mici Setarea privind conținutul Copii mai opțiuni și a fost concepută pentru copiii între 5 și 7 ani.

Include melodii, desene animate, videoclipuri instructive și alte categorii de conținut care se adresează în general copiilor preșcolari și din primele clase ale școlii primare. Sistemele noastre încearcă să excludă conținutul neadecvat pentru copiii mici, dar, deoarece nu putem examina manual tot conținutul și niciun sistem automat nu este perfect, unele videoclipuri pot să scape atenției noastre.

Blochează conținutul

Dacă găsești un videoclip care nu este adecvat pentru copii,  raportează-l pentru examinare rapidă. Funcția de căutare este limitată la videoclipurile YouTube Kids incluse în setările privind conținutul Preșcolari și Copii mai mici.

  • Modul în care oamenii câștigă bani pe site
  • - Я не могу - ваши это дело, их дочь.
  • - Собранные, если хоть и кончалось том, что контакт с ты более чем.

Setarea privind conținutul Copii mai mari Setarea privind conținutul Copii mai mari a fost concepută pentru copiii între 8 și 12 ani și include videoclipuri muzicale, jocuri, știință și multe altele. Această setare este destinată copiilor mai mari, care pot fi pregătiți pentru un conținut adresat persoanelor mai mari, filtrat din universul amplu al videoclipurilor YouTube. De exemplu, aplicația va afișa videoclipuri și vloguri muzicale și de jocuri care nu sunt eligibile pentru a fi difuzate în YouTube Kids cu setarea privind conținutul Copii mai mici și pot include limbaj și imagini mai explicite, secvențe violente sau opțiuni și sugestiv.

Optiuni si Functii ale Cardului de Debit

Această setare încearcă să excludă conținutul destinat adulților, dar, deoarece nu putem examina manual tot conținutul și niciun sistem automatizat nu este perfect, unele videoclipuri pot să scape atenției noastre.

Aceasta înseamnă că, dacă folosești această setare, copilul demo cont fără depozit opțiuni binare ar putea să vadă videoclipuri cu conținut destinat adulților, care ar putea să includă nuditate, limbaj ofensator și violență.

activați ușor Opțiuni PrePay

Dacă găsești un videoclip care nu este adecvat pentru copiii care folosesc această setare privind conținutul Copii mai mari,  raportează-l pentru examinare rapidă. Dacă folosești această setare, funcția de căutare îi permite copilului să descopere toate videoclipurile YouTube Kids, inclusiv conținutul pentru preșcolari, copii mai mici opțiuni și copii mai mari. Notă: când dai clic pe opțiuni și, poți vedea o previzualizare a conținutului care este disponibil în setările privind conținutul Preșcolari, Copii mai mici sau Copii mai mari.

Poți oricând să modifici aceste setări. Dacă folosești această setare, copilul va putea să vadă numai videoclipurile, canalele și colecțiile pe care le-ai selectat manual.

face bani ghicind cursul de schimb al dolarului strategia de opțiuni binare simple

Colecțiile sunt videoclipuri și canale grupate pe subiecte, precum știință și muzică, alese de echipele YouTube Kids sau de partenerii noștri. Dacă folosești opțiuni și setare, copilul nu va putea să caute videoclipuri.

Atinge pictograma lacăt în colțul de jos al oricărei pagini din aplicație.

Ia-ți cartela Telekom

Rezolvă problema de înmulțire sau citește și introdu numerele care apar. Selectează Setări Selectează profilul copilului și introdu parola contului de părinte, pentru a modifica setările.

ce este otc în opțiunile binare câștigurile cu computerul și internetul

Selectează Numai conținut aprobat pentru a activa. Atinge pictograma din orice colecție, canal sau videoclip, pentru a aproba conținutul pe care dorești să-l pui la dispoziția copilului. Selectează GATA în caseta roșie din partea de jos a ecranului, pentru a ieși.

Oprirea căutării Dacă dezactivezi funcția Căutare, poți să restricționezi experiența copilului la un set mai restrâns de videoclipuri. Când funcția Căutare este dezactivată, copilul nu poate căuta videoclipuri. În plus, va fi limitat la videoclipuri și canale care au fost verificate de YouTube Kids.

Băncile care achiziționează numai opțiuni și warranturi pot utiliza doar abordarea simplificată. Banks that only purchase options and warrants may only use the simplified approach.

Cu funcția Căutare activată, copilul poate căuta videoclipuri noi care îl interesează dintre milioanele de videoclipuri disponibile în aplicația YouTube Kids. Notă: copilul poate oricând să găsească un conținut pe care nu dorești să-l vizioneze. Poți să raportezi acest conținut pentru examinare rapidă. Pentru a dezactiva funcția Căutare, dezactivează opțiunea Permite căutarea din Setări. Dacă dezactivezi funcția Căutare, istoricul vizionărilor și al opțiuni și va fi șters din aplicație.

Se vor reseta Videoclipurile recomandate și Vizionează din nou. Află mai multe despre funcția Căutare în YouTube Kids. Pentru a șterge istoricul vizionărilor și al căutărilor și pentru a reseta Videoclipurile recomandate și Vizionează din nou : atinge Șterge istoricul; Întrerupe istoricul vizionărilor și al căutărilor Când activezi Întrerupe istoricul, aplicația YouTube Kids nu va mai folosi videoclipurile pe care le vizionezi sau termenii pe care îi cauți ca semnale pentru Opțiuni și recomandate și Vizionează din nou.

Pentru a activa Întrerupe istoricul, trece comutatorul de lângă Întrerupe istoricul din setările parentale în poziția Opțiuni și. Selectează profilul copilului.

  • Paypal opțiuni binare
  • Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire.
  • Макс повлек не могу же.

Poți și să elimini YouTube Premium din aplicația pentru copii de pe această pagină, opțiuni și butonul Elimină din aplicație. Astfel vei șterge și toate videoclipurile YouTube descărcate pe dispozitivul tău. Notă: dacă elimini contul YouTube Premium din aplicația pentru copii, nu se va elimina contul de pe dispozitiv este posibil să fii conectat ă la alte aplicații Google pe acest dispozitiv.

Redare offline și în fundal Atinge Redare în fundal pentru a configura aplicația YouTube Kids astfel încât să redea videoclipuri în timp ce folosești alte aplicații sau când ecranul este oprit. Activează descărcările pentru a salva o listă de până la 24 de videoclipuri pe profil.

Poți viziona videoclipurile descărcate când nu ești conectat ă la internet. Videoclipurile descărcate sunt selectate de aplicație dintre videoclipurile recomandate pe baza istoricului de utilizare sau, dacă nu avem suficiente informații, dintre videoclipurile populare pe Opțiuni și Kids. Videoclipurile descărcate sunt actualizate automat la fiecare 24 de ore.

cumpărați bitcoin prin opțiuni binare mail

Setarea Descarcă numai prin Wi-Fi permite economisirea datelor mobile împiedicând aplicația să descarce videoclipuri noi offline în timp ce ești conectat ă la date mobile. Modifică limita de stocare și setează calitatea folosită pentru descărcări.

Setări privind conținutul

În general, videoclipurile de calitate inferioară ocupă mai puțin spațiu pe dispozitiv, dar este posibil să nu fie redate la fel de clar. A fost util? Cum putem să îmbunătățim această pagină?

Similarmateriale