Desemnarea opțiunii

desemnarea opțiunii

Modificați tipurile de potrivire a cuvintelor cheie Modificați tipurile de potrivire a cuvintelor cheie Consultați tipurile de potrivire a cuvintelor cheie în coloana Tip din afișarea datelor.

ready fashion srl investiții pe internet 2022

Pentru a modifica tipul de potrivire, alegeți una dintre opțiunile de mai jos. Selectați și desemnarea opțiunii anumite cuvinte cheie Selectați Cuvinte cheie. Selectați cuvintele cheie pe care doriți să le modificați.

un milion de bitcoin pentru iubitul tău a câștiga bani mari este foarte ușor

În panoul de modificări, selectați un nou Tip de potrivire din meniul drop-down. Aflați cum puteți să includeți tipuri de potrivire în lista de cuvinte cheie.

câștigurile traficului pe internet depozite și investiții pe internet

Puteți să indicați tipurile de potrivire a cuvintelor cheie atunci când actualizați desemnarea opțiunii listă de cuvinte cheie utilizând un fișier CSV sau oricare alt instrument de adăugare sau ștergere a cuvintelor cheie și a cuvintelor cheie negative.

Tipurile de potrivire sunt: amplă, la nivel de expresie, exactă, amplă negativă, la nivel de expresie negativă și exactă negativă.

site de câștiguri simple pe internet fără investiții de ce oferim roboți de tranzacționare

Cum să indicați opțiuni de potrivire pentru cuvintele cheie Există două metode de a preciza opțiuni de potrivire pentru o listă de cuvinte cheie: Opțiunea 1: includeți o coloană cu o opțiune de potrivire pentru fiecare cuvânt cheie. Iată un exemplu de listă de cuvinte cheie care include un tip de potrivire explicit pentru fiecare cuvânt cheie: Coș specialități ciocolată, amplă.

câștiguri pasive rapide tranzacționare pe piață

Similarmateriale