Opțiune premium

Gestionează abonamentele dublură - YouTube Music Ajutor

opțiune premium

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Transferă-ți contul astăzi pentru a te bucura de biblioteca Muzică Google Play în YouTube Music. Află mai multe aici. Gestionează abonamentele dublură Oferim diferite opțiuni de abonare cu plată pentru YouTube și Muzică Google Pay, pentru a te ajuta să alegi experiența potrivită pentru tine. După upgrade sau trecerea de la o opțiune de abonare la alta, poți să descoperi că plătești de două ori.

Opțiune premium dintre opțiunile de abonare cu plată îți oferă acces automat la alte abonamente.

opțiune premium

Prin urmare, poți să economisești bani anulând abonamentul de nivel mai scăzut. Află legătura dintre fiecare abonament cu plată și celelalte abonamente și cum să remediezi sau să eviți un abonament dublură.

Dacă observi o debitare dublă despre care nu crezi că a fost cauzată de încheierea mai multor abonamente, accesează această pagină.

opțiune premium

Poți vedea o autorizare sau o plată în așteptare ori un alt tip de debitare. Remedierea unui abonament dublură Dacă plătești pentru două abonamente, probabil trebuie să anulezi abonamentul inițial înainte de upgrade.

Sau dacă ai un abonament YouTube pe care l-ai încheiat prin Apple, iar apoi ai încheiat altul direct cu YouTube.

opțiune premium

Anularea abonamentului Muzică Google Play nu va afecta biblioteca muzică sau alte funcții, doar va anula facturarea. Dacă te-ai abonat cu YouTube, află opțiune premium să anulezi abonamentul. Cum putem să îmbunătățim această pagină?

opțiune premium

Similarmateriale