Opțiune simplă

Principal Lucru de mână Origami clopot - opțiune simplă și modulară Origami clopot - opțiune simplă și modulară - Lucru de mână - Lucru de mână Origami este capabil să capteze din primele probe ale oricărui maestru novice. Aceasta este o artă atât de fascinantă: la urma urmei, o figură frumoasă apare dintr-o foaie simplă de hârtie chiar în fața ochilor tăi.

Vreau să încerc să fac imediat altceva și mai mult.

opțiune simplă cum se face bitcoin de la zero fără investiții

Origami este împărțită în soiuri: O foaie de hârtie simplă. În ciuda fa Origami este capabil să capteze din primele probe ale oricărui maestru novice. În ciuda faptului că nu a apărut cu mult timp în urmă, mulți au reușit deja să se îndrăgostească de plierea formelor tridimensionale din modulele triunghiulare. În acest articol vom examina mai îndeaproape cum să facem din clopote "originea" clopoțelului într-un fel și al doilea.

Și dacă adăugați o ambarcațiune simplă pentru o carte poștală, puteți urma schema, apoi o descriere detaliată a opțiune simplă este necesară pentru designul modular în vrac. Toate instrucțiunile pas cu pas citite mai departe în articol. Ambarcațiuni de hârtie Schema de asamblare simple "origine" clopot arată secvența de pași pentru a desface o foaie de hârtie pătrată.

Este necesar să îndoiți hârtia succesiv, în funcție de numerele de ordine ale schemei. Liniile punctate indică locațiile foliei, iar săgețile indică direcția pliere a foilor. După efectuarea unei serii de manipulări simple, vom primi un clopot de origami.

Această ambarcațiune poate fi lipită pe o bucată de carton și să facă o carte de Crăciun sau de Anul Nou. Completați arcul magnific de lucru de preferință, de asemenea, origami.

Sobe cu bară: o opțiune simplă pentru organizarea încălzirii în clădirile existente

Cum se realizează și se conectează modulele Apoi, luăm în considerare modul în care să efectuăm corect clopotul modular "origami". În primul rând, trebuie să cumpărați hârtie specială. Este mai dens decât de obicei, iar munca va fi mai voluminos. În al doilea rând, va fi necesar să asamblați multe module mici pentru a începe să asamblați cifra clopotului.

Browser incompatibil

Foaia A-4 tăiată în 16 sau 32 de piese dreptunghiulare. Fiecare element este asamblat în jumătate orizontal și vertical.

opțiune simplă cum să câștigi rapid bani pe locuințe

Apoi, îndoiți colturile superioare superioare spre interior înainte de a vă alătura pliului central. Ascundeți bucățile de hârtie lipite în interior și pliați miezul în jumătate, astfel încât buzunarele să fie în exterior.

Origami clopot - opțiune simplă și modulară - Lucru de mână - 2021

Acum puteți începe să asamblați origami "clopot". În fotografia de mai sus puteți vedea cum vor începe meseriile. În interiorul fiecărui element triunghiular se introduce unul câte unul.

Tarife × O opțiune bugetară simplă pentru conversia sursei de alimentare a jucăriilor în litiu. O opțiune simplă de buget pentru conversia sursei de alimentare a jucăriilor în litiu Opțiune simplă se înlocuiesc bateriile dintr-o mașină radio-controlată Răspunsuri la întrebări Salut pe toți cei care s-au uitat la lumină. Revizuirea se va concentra pe, după cum probabil ați ghicit deja, o modificare competentă a sursei de alimentare a unei mașini radio controlate de la nichel la litiu, ținând cont de toate cârjele anterioare. Această metodă este destul de simplă și destul de bugetară, astfel încât oricine este interesat, sunteți binevenit sub

Apoi, toate detaliile sunt înregistrate în al treilea rând. Toate marginile ascuțite sunt inserate în buzunare într-un cerc. Deci, creșteți pentru a obține diametrul necesar al cercului. Origami clopot din module Apăsând ușor mâinile din toate părțile, dă ambarcațiunii o opțiune simplă cilindrică.

Mai mult, forma clopotului este extinsă uniform fără module medii. Conectarea pieselor are loc în mod obișnuit: adică colțurile unui rând sunt strânse împreună cu modulele de buzunare într-un cerc. În cele din urmă, puteți transforma rândurile exterioare în exterior cu mâinile sau puteți realiza crestături triunghiulare, așezând modulele cu colțuri.

opțiune simplă nevoie de bani câștigați

Pentru a face acest lucru, împărțiți numărul de elemente în grupe de câte 5 bucăți și reduceți fiecare câte cinci din primele 3 până la 3 părți în cel de-al doilea rând, în al treilea rând, numai 1 modul rămâne în centru. Colțurile extreme nu roboți binari ascund în buzunare și se strecoară doar în lateral.

Puteți decora meșteșugurile cu baghetă de chenille, inserând-o înăuntru.

  • Origami clopot - opțiune simplă și modulară - Lucru de mână -
  • Poezii: Opțiune simplă
  • Câte bitcoini emise

Va descrie limba clopotului. O arcadă de panglică de satin, opțiune simplă și luminată, va arăta frumoasă în partea de sus. Încearcă-o, vei reuși cu siguranță!

Similarmateriale