Realitatea opțiunilor, XpertEye Admin

Care sunt cele mai frecvente mituri despre cariera?

realitatea opțiunilor

Potrivit acestuia, intenția actuală este să "salvăm Realitatea Media", eventuala folosire a postului Realitatea Plus în locul Realitatea TV fiind doar "o opțiune de rezervă". Contactat marți dimineață de HotNews.

realitatea opțiunilor

Noi vrem să salvăm Realitatea Media, pe toți salariații noștri, care sunt peste Vrem să identificăm împreună cu avocații cum putem să blocăm această ciudățenie - decizia completului din 21 ianuarie, pe baza acelorași documente care aprobă realitatea opțiunilor de reorganizare și cea din 1 aprilie, a aceluiași complet, fără niciun element nou, decizie care ne dă cu ciomagul.

Tot în ultimele săptămâni ni s-a spus că trebuie să evacuăm sediul în 24 de ore, am scăpat și de asta.

Vezi detalii despre datoriile mari pe care le are Realitatea la stat, la aproape opt ani de la intrarea în insolvență, și despre decizia de luni în privința falimentului companieidecizie pusă de această televiziune pe seama presiunilor politice Cozmin Gușă a menționat luni seară câștigați destui bani, în cazul aplicării falimentului, are o altă licență ca rezervă.

Prin societatea Geopol International, el controlează o licență dinpentru postul Realitatea Plus, care nu este accesibil prin marii cabliști în acest moment - detalii Eventuala continuare a activității pe o altă societate și în baza unei alte licențe este un proces complicat, realitatea opțiunilor necesită modificări de licență, tehnice etc.

  • Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă.
  • Care sunt cele mai frecvente mituri despre cariera?
  • În schimb, folosim strategii mentale care ne ușurează deciziile.
  • Opțiuni Orange TV Go | Servicii Fixe | Orange

În rândul posturilor TV cu acoperire națională nu există, pentru cazul Realitatea, un precedent in istoria recentă - ultimele două mari falimente, ale societăților care operau Tele7abc și OTV - petrecându-se realitatea opțiunilor închiderea posturilor respective.

Citeste doar ceea ce merita.

realitatea opțiunilor

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

Similarmateriale